Visszajelzések

Nagyon szeretem Heléna óráit. Az egész folyamat, amibe belevisz, mindig nagyon izgalmas: sokat magyaráz, segít mindenkinek ellazulni, remekül rávezet a gyakorlat lényegére, kreatív és nagyon kedves. Egyszerre tudományos és spirituális a “tananyag”. Az óráin megtapasztaltakat mind táncosként, mind trénerként, mind pedig hétköznapi emberként tudom hasznosítani. Nagyon kellemes az egész közeg, amit maga köré varázsol, szeretettel ajánlom mindenkinek.
Matisz Viktória
Táncos, Tánpedagógus
Heléna órái alatt rengeteget tanultam a testemről. Sosem gondoltam volna, hogy az anatómia nem csak könyvből, hanem a saját testem segítségével is "tanulható". Ezek a tapasztalatok számomra nélkülözhetetlenek, nem is értem korábban hogy nem vettem észre hiányukat. A táncban is rengeteget segít, hogy szinte magam előtt látom a testem, ahogy mozog, és mozog benne a sok "építőelem". Új lehetőségek és nézőpontok nyíltak meg, egészen máshogy tekintek a testemre is. Az órák után elkezdtem sokkal jobban becsülni ezt a csodálatos szerkezetet, ami csak értem működik és rengeteget dolgozik. Köszönöm ezeket az érzéseket és segítséget!
Stefanovics Anna
táncos, táncpedagógus
Kb 6 hónapja dolgozom Helènàval a test tudatròl tanulok tőle ès csak jòkat tudok mondani. Hatalmas tudàssal rendelkezik, ès remekül tudja elmagyaràzni a dolgokat. Nagyon ritkàn kapni manapsàg ilyen minősègi szolgàltatàst. Valakit aki ennyire jò abban amit csinàl ès azt szenvedèllyel teszi. Hètről hètre izgatottan vàrom az òràkat. Ami szàmomra a legfontosabb pillère ezeknek az òràknak, hogy nem csak spirituàlis szinten fejlődöm hanem megmutatja hogyan tedd àt mindezt a fizikai sìkra is. Szeretettel ajànlom őt mindenkinek.
Rónai Orsi
Vocal coach
Az egyéni alkalom pont egy olyan testrész kártyát húztam ki a mozgáshoz, ami által egy olyan "szájbarágós" választ kaptam a réges-régi kérdőjelre a fejemben -hogy miért van a visszatérő tünetem ezen a területen-, amilyenre évek óta vágytam, és eddig csak közelítő válaszokat tudtam rá adni. Heléna: az egyik olyan ember vagy az életemben, akin keresztül valahogy mindig csodálatos dolgok történnek velem. Köszönöm!
Gersner Anna
tanitónő