HOLISTIC WOMAN

Közelebb önmagadhoz

A Holistic Women programok célja, hogy közelebb kerülj nőiségedhez saját egyediséged elfogadásán és ünneplésén keresztül.

Ha úgy érzed készen állsz arra, hogy nőiséged tovább bontakoztasd egy mélyebb tudás elsajátításával a témában, valamint új tapasztalatokon keresztül, szeretettel várlak a Holistic Women programokon. Csoportos folyamatban, Női Körben és/vagy egyéni, személyre szabott alkalmak segítségével is megnyílhatsz nőiséged sokszínűségének, csodájának.

Nőiségünk elsődleges témája testünkkel való kapcsolatunk. Mennyire tudjuk elfogadni olyannak amilyen, mennyire ismerjük, mennyire szeretjük? Annyira vagyunk nőiesek, amennyire jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy jó smink vagy egy szép frizura nem pótolhatja azt a belső ragyogást, amit akkor sugárzunk ha elégedett vagyunk önmagunkkal. Nőiességünk kulcsa női testünk elfogadásában és szeretetében rejlik.

Goddess within - Női kör

Egy éven tartó zárt csoportos folyamat,
havi 1, négy és fél órás találkozással.

A különböző kultúrkörök női archetípusai, Istennői, női létünk egy-egy arca, melyeket magunkban hordozunk, magunkban felfedezhetünk, és kifejezhetünk.
Lehetőséged van meditáción, kreatív gyakorlatokon, alkotáson és mozgáson keresztül felfedezni az egyes archetípusok minőségit és így hónapról hónapra kibontakoztatni nőiséged egyes aspektusait, belső Istennőd arcait.

Goddess within - Egyéni folyamat

Van hogy úgy érezheted, hogy egy csoportfolyamatban részt venni túl nagy megnyílást jelentene. Ha ez a megérzésed és ezzel együtt hív az Istennőkkel való találkozásod lehetősége, női minőségeid kibontásának megélése, akkor a Goddess Within – Egyéni folyamat Neked szól!