Egyéni holistic bodywork

Konzultáció, testkezelés, kísérés

A Holistic Bodywork egy személyre szabott egyéni alkalom – testtudati fókusszal. Az alkalmak arra adnak lehetőséget, hogy átláss és meghaladj egy adott élethelyzetet. Tested bölcsessége lesz vezérfonalunk, ugyanis az mindig pontosan megmutatja, hogy egy adott élethelyzetben mire van szükséged mind fizikai, mind érzelmi, mind lelki szinten.

Ebben a folyamatban kísérlek élethelyzeted feltérképezésétől, a vágyaid és céljaid megfogalmazásán át, transzformációd folyamatában. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy új -földeltebb, könnyedebb és örömtelibb- élethelyzetet tudsz megteremteni saját magad számára.

Az egyes alkalmak beszélgetéssel indulnak: mivel érkeztél vagy mi történt az előző alkalom óta.

Majd egy speciális test-kártya segítségével feltérképezzük és árnyaljuk témáid, kapcsolva azokat konkrét testrészekhez. A testi érzetek és a testintelligenciád szintjén dolgozunk -ahol a valódi transzformáció kezdődik.

Az alkalom 2. felében vagy a végén (attól függően, hogy mennyi verbalitásra van szükség a folyamatban) non-verbálisan dolgozunk. ÁlItalában egy testkezelés következik ilyenkor, melynek célja egy ellazultabb és mélyebb állapot elérése, melyben könnyebb feldolgozni és integrálni az információkat és megéléseket. Előfordul, hogy valamilyen testtudatos mozgásos gyakorlattal vagy szabad tánccal zárjuk az alkalmat, ha épp arra van szükséged.

Általam alkalmazott technikák: Kranioszakrális terápia, Body-Mind Centering, Ideokinézis, Autentikus Mozgás, Test-Tudat Tánc, Experiential Anatomy (Tapasztalati Anatómia).