HOLISTIC BODYWORK

3 alkalmas Testtudati és Önismereti kurzus

Érintés és szabad mozgás

Holistic-Bodywork-Cover

A kurzus tematikája:

Lehetséges csak 1 vagy 2 alkalomra is jelentkezni

I.
Én és a Fényem
Saját szépségünk és egyediségünk megélése

2022. Szeptember 24., Szombat, 11.00 – 14.00 (érkezés 10.30 – tól)

Ezen az alkalmon teret adunk annak, hogy ráébredjünk saját egyediségünkre és megéljük annak csodáját, hogy belőlünk csak 1 van ezen a világon. Ennek az egyszerre profán és szentséges ténynek a felismerése segíthet egy elmélyültebb és önbizalommal teli kapcsolatot teremteni saját magunkkal. Saját értékeink felismerése és elismerése elengedhetetlen egy kiegyensúlyozott és elégedett élet kialakításához. Ennek alapja, hogy kapcsolódunk lényünk mélyéről fakadó szépségünkhöz, belső fényünkhöz.

II.
Én és az Árnyékaim
Árnyékaink átölelése

  1. Október 15., Szombat 11.00 – 14.00 (érkezés 10.30 – tól)

Ez alkalom lehetőséget teremt annak, hogy integráljuk azokat a részeinket, melyek jellemzően háttérbe szorultak neveltetésünk, élethelyzetünk vagy örökölt mintáink okán. Olyan részeink ezek, melyeket szégyen övez vagy, egyszerűen nem tudnak teret kapni életünkben, míg bizonyos más énrészeink felerősödnek egy életünk során kailakult, legtöbbször tudattalan védelmi mechanizmusból adódóan.
Árnyékaink átölelése, egyben rejtett kincseink felfedezése is és az egyetlen út teljességünk megélése felé. Rejtett energiákra és lényünk új aspektusaira ébredhetünk rá ezen a munkán keresztül. 

III.
Én és az Erőm
Belső erőnk aktiválása

  1. November 4., Péntek 17:30 – 20.30-ig (érkezés 17.00 – től)

Az első két alkalom folyamata organikusan vezet el saját belső erőnk megtapasztalásához. Mikor tisztában vagyunk saját értékeinkkel és tiszán látjuk azt is minek kell több teret adnunk magunkban kiteljesedésünk érdekében, életenergiánk felszabadul és megérezzük belső erőnket. Ezen az alkalmon tudatosítjuk mi az, ami még erőnk megélésnek útjában áll, és így elindulhat ezen belső akadályok feloldása és transzformálása.

(Aki esetleg nem vesz részt az 1. és 2. alkalmon, annak is egy teljes értékű élményt és folyamatot nyújt ez a 3. alkalom)

Mindhárom alkalmon testtudatos gyakorlatokon, meditációkon és az autentikus mozgás csodálatos módszerén keresztül dolgozuk, egy megtartó és biztonságos közegben.

Sok szeretettel várunk a kurzuson!

A kurzuson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.

Helyszín:

Középpont Jógastúdió

1112, Nevegy Köz 2.

Időpontok:

Szeptember 24., Szombat
Október 15., Szombat
November 4., Péntek
 

A programot tartja: 

Hrotkó Heléna – holisztikus tánctanár és testtudat tréner

Kultúrális Antropológiai tanulmányai után a mozgás és a tánc világában merült el, kortástáncművészként és holisztikus tánctanárként diplomázott. Majd testtudati és önismereti módszerekben képződött tovább, mint a BodyMind Centering®, kranioszakrális terápia, fókuszolás, Autentikus Mozgás. Ezeket ötvözve tart mozgásos, testtudati és önismereti kurzusokat, elvonulásokat, egyéni konzultációkat és testkezeléseket. A vele való munka középpontjában az áll, hogy a testünkkel való kapcsolatunk méltó helyére kerüljön: bensőséges, bizalommal teli legyen, megéljük bölcsességét, szabadságát a mozgásban és a hétköznapokban egyaránt. Szellemisége és tapasztalatai szerint a testtudati munka egy önismereti munka egyben, mely egyaránt emeli életünk és kapcsolataink minőségét. 

A kurzus díja:

Mivel a témák összefüggenek és egymásra épülnek, nagyon javasolt mindhárom alkalmon részt venni. Ezt szorgalmazzuk az árakkal is, a 3 alkalomra való elköteleződés és egyben történő befizetés esetén a legkedvezőbb az ár.

2 ALKALMAS BÉRLET

17 500 Ft/alkalom*

*2 alkalom egyben fizetve

1 ALKALMAS JEGY
20 000 Ft/alkalom*
*alkalmanként fizetve

További információ:

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy további információt szeretnél kapni a kurzussal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal:

Hrotkó Heléna, kurzus vezető:
+3670 536 06 15

Kosztin Éva, operatív szervező:
+3630 376 40 93