A Bennünk Élő Nők
NŐI ELVONULÁS A BALATON-FELVIDÉKEN

Teret nyit a bontakozásnak

A Bennünk Élő Nők elvonulás teret nyit annak, hogy találkozzunk női részeinkkel, mélyebben megismerjük azokat, rálássunk a közöttük lévő kapcsolatokra – vagy a kapcsolat hiányára –, esetleges belső konfliktusainkra. Egyes énrészeinket meglátva és tudatosítva organikusan elindul egy átrendeződés, teret nyitunk nőiségünk kiteljesedésének.

Helyszín: Balaton-felvidék, HiHekaté Meditációs Központ
IDŐPONT: 2022.október 6-9 (csütörtök – vasárnap)

SZABAD HELYEK SZÁMA: 1

RÉSZLETEK

Női létünk során nőiségünk több aspektusával találkozunk, életünk egyes szakaszaiban más-más női minőségeket fedezhetünk fel magunkban. Belső Nőink közül vannak, akiket könnyebben tudunk megélni, befogadni és természetesen kapnak teret bennünk és vannak, melyek háttérbe szorulhatnak neveltetésünk, élethelyzetünk, vagy örökölt mintázataink okán.

Egyes énrészeinket meglátva és tudatosítva organikusan elindul egy átrendeződés, teret nyitunk nőiségünk kiteljesedésének.

A 4 nap során 9 archetípussal dolgozunk, melyek a követekezők (Az archetípusokról bővebben alább olvashattok):

 • Az ártatlan gyermek
 • A lázadó
 • A szerető
 • A feleség
 • Az anya
 • A vezető
 • A varázslónő
 • A bölcs asszony
 • A belső Istennő

Az archetípusokról alább olvashatsz bővebben.

A bennünk élő női minőségekkel való találkozás a következő módszereken keresztül történik:

 • Az AUTENTIKUS MOZGÁS csodálatos módszere lehetővé teszi, hogy egy biztonságos, tiszta keretben és megtartott térben találkozzunk az egyes archetípusokhoz kapcsolódó tudatalatti tartalmainkkal – mozgásban. Az autentikus mozgás az ítéletmentes megfigyelés és megosztás gyakorlása is egyben. Ez a módszer egy alappillére lesz folyamatunknak az egyes archetípusokkal való találkozásban.
 • Munkánk másik alappillére az archetípusaink szimbólumokkal történő leképezése, melynek során ráláthatunk a bennünk élő női részeink közötti kapcsolatokra – vagy azok hiányára.

A téradáson, rálátáson és megértésen keresztül történhet meg a gyógyulásunk folyamata.

Elvonulásunk szándéka:

 • Meglátni egyes női részeinket
 • Teret adni nekik
 • Felfedezni a köztük lévő kapcsolatot
 • Ezek tudatosításán keresztül megengedni a gyógyulást, a változást és a kibontakozást.

Szeretettel várjuk mindazokat a Nőket, akik késznek érzik magunkat egy mély és egyben felemelő belső munkára, nőiségük kibontakoztatására!

Az elvonulás nyelve: magyar, angol. Az angol nyelvtudás a részvételnek nem előfeltétele.

Visszajelzések korábbi elvonulások résztvevőitől:

Nem tudom, hogy volt-e valaha ilyen magas szintű felhasználói élményben részem. Az elvonulás programját mély, minőségi munkának találtam, ami nagyon átgondoltan volt összeállítva. A napok nagyon jól voltak strukturálva. A foglalkozások gondosak elő voltak készítve és Heléna magabiztosan vezette őket, miközben végig ott tartotta a figyelmét a csoport jóllétén. Nyitottságával, kedvességével és profizmusával olyan biztonságos teret nyitott, amiben mindenki egészen nyugodtan átadhadta magát a folyamatnak.
Éva
Az egyik legjobb döntés volt életemben, hogy csatlakoztam a tavalyi kurzushoz. Ha teheted menj el. Csoda. Komolyan
Zsanna
A helyszín az egyik leginspirálóbb hely, ahol jártam, hihetetlen ízlésesen kialakított, izgalmas és egyszerű is egyben, lélek-tápláló panorámával. Az elvonulás minden síkon táplált. Testileg, érzelmileg, szellemileg, rövid- és hosszútávon is.
Rozi
Sokkal többet tanultam magamról és éltem át, mint, amit vártam. Nyitottan érkeztem és elvárásokkal nélkül, élvezni az együttlétet és a programok örömét. Mély transzformációs folyamaton mentem keresztül melyben 100%-osan éreztem a csoport vezető támogatását és a csoport elfogadó jelenlétét. Nagyon felszabadító érzés volt megtapasztalni ezt és segített az önismereti folyamatoban tudatosabbnak lenni.
Kata

HELYSZÍN

Balaton-Felvidék, HiHekaté Meditációs Központ
cím: 8283, Káptalantóti, Feketebács 714/1.
https://hihekate.com

IDŐPONT

2022. október 6-9-ig (Csütörtök – Vasárnap)
Érkezés: október 6, csütörtök 10.00 – 11.00 óra között
Indulás: október 9, vasárnap 17.00 – 18.00 óra között

RÉSZVÉTELI DÍJ

320 EUR (80 eur/ nap), mely tartalmazza szállást 4 nap 3 éjszakára valamint a programtartást.

Kedvezmény: Ezen az elvonuláson az ár tartalmazza a napi 3 bőséges vegetáriánus étkezést figyelembe véve az esetleges ételérzékenységeket, melyeket kérünk előre jelezni a jelentkezési lapon.
Lehetséges forintban fizetni, a fizetés napjának aktuális középárfolyamán számolva a váltást.

Fizetés teljes összegben október 3-ig  – 320 EUR

Lehetséges forintban fizetni, a számla kiállításának napján az aktuális középárfolyamon számolva a váltást.

ÉTKEZÉS

A helyszínen velünk lesz egy csodálatos vegetáriánus szakács, aki bőséges és nagyon ízletes reggelit, ebédet és vacsorát készít számunkra.

TÁMOGATÓI HOZZÁJÁRULÁS

Szeretnénk megnyitni annak a lehetőségét, hogy aki megteheti, hogy egy általa választott összeget felajánljon támogatói hozzájárulásként, azt továbbítjuk olyan résztvevők számára, akiknek nehézséget okoz az elvonulás díjának kifizetése. Ilyen módon elérhetővé tehetjük a jelenleg anyagilag nehezebb helyzetben lévők számára a részvételt.

A Bennünk Élő Nők elvonulásra jelentkezni a JELENTKEZEM gombon keresztül megjelenő Google jelentkezési lap kitöltésével tudsz.

A programokat tartja:

Hrotkó Heléna – holisztikus tánctanár és testtudat tréner

Kultúrális Antropológiai tanulmányai után a mozgás és a tánc világában merült el, kortástáncművészként és holisztikus tánctanárként diplomázott. Majd testtudati módszerekben képződött tovább, mint a BodyMind Centering®, kranioszakrális terápia, fókuszolás, Autentikus Mozgás. Ezeket ötvözve tart mozgáskurzusokat, elvonulásokat, egyéni konzultációkat és testkezeléseket. A vele való munka középpontjában az áll, hogy a testünkkel való kapcsolatunk méltó helyére kerüljön: bensőséges, bizalommal teli legyen, megéljük bölcsességét, szabadságát a mozgásban és a hétköznapokban egyaránt. A testtudati munka organikusan vezette el a nőiség területére. 4 éve tart női kört, a nőiség különböző aspektusaival foglalkozó csoportokat és kísér ebben a témában egyéni folyamatokat. A női archetípusok tematikája kiemelt szerepet tölt be a nőkkel való munkájában.

Az Archetípusokról:

Átolvasva az archetípusok leírásait, megfigyelheted, hogy milyen hatással van rád egy – egy női részünk leírása, mit szólít meg benned, milyen érzést kelt? Ezek az apró benyomások is sokat üzenhetnek arról, hogy az egyes részeiddel hogyan kapcsolódsz. Mennyire tudsz teret adni számukra életedben vagy épp mennyire taszít az általuk képviselt minőség? Mennyire egy hiány az életedben vagy mennyire egy integrált aspektus az egyes archtetípusokhoz kapcsolódó téma?

Ártatlan Gyermek
Nőként itt él bennünk még mindig az Ártatlan Kislány-gyermek, mely végtelen kíváncsisággal és játékossággal indult neki életünk felfedezésének, mely képes ártatlan, szűz szemekkel szemlélni a világot és ugyanakkor őrzi magában azt a tudás és ősi emlékezetet, amivel a Földre érkezett.

Lázadó
Jelen van a Lázadó, aki serdülő korunkban felfedezi és kinyilvánítja saját magát; környezetéből merítkezve vagy akár azzal szembeszállva definiálja saját igazságát és identitását. Ezzel integrálja a határhúzás képességét.

Szerető
Bennünk él a Szerető, az a női részünk, mely az érzékiségén, gyönyörén, a szexualitáson keresztül fedezi fel és éli meg önmagát. Megtalálja az önkifejezést a testi élvezetén keresztül.

Feleség
A Feleség az a részünk, aki képes megélni az egyenrangú partneri kapcsolatot vagy kapcsolatokat és az azok iránti elköteleződést, szakmai-, baráti- vagy párkapcsolatában.

Anya
Az Anya is jelen van mindannyiunkban -függetlenül attól, hogy van-e gyermekünk vagy sem-, aki a gondoskodásunkban, a nevelés-növesztés adottságában és a feltétel nélküli, odaadó figyelmünk képességében nyilvánul meg,- valaki vagy valami felé.

Vezető
A bennünk élő Vezető az , aki képes a kezébe venni az irányítást, kereteket szabni és kiállni egy jó cél érdekében.

Varázslónő
A varázslónő az a nő bennünk, aki képes a dolgok mögé látni és életünk mikrokozmoszából kitágulni egy nagyobb, tágasabb perspektívába, azt integrálva életünkbe. Rámutat utunk és feladatunk lényegére.

Bölcs Asszony
Korunktól függetlenül szintén részünk a Bölcs Asszony, kinek tapasztalata átöleli a világmindenséget. Ez az a részünk, aki rálát a dolgok esszenciájára. Tisztánlátást, bölcsességet, szeretetet áraszt.

Belső Istennő
A Bennünk élő Istennő magában hordozza a bennünk élő női részeink összességét. Egyesíti azokat. Belső Istennőnk jelentése a bennünk élő Kiteljesedett Nő, aki minden részét integrálta, a köztük lévő kapcsolatot átjárhatóvá tette és a női lét teljességét ünnepli.

Borítókép illusztrációinak alkotói: Carmi Grau, Lisa Rusalskaya, Shasa Lupine, Victoria Roussel, Quentin Monge

A Bennünk Élő Nők elvonulásra jelentkezni a JELENTKEZEM gombon keresztül megjelenő Google jelentkezési lap kitöltésével tudsz.

Leave a Comment